вівторок, 11 квітня 2017 р.

Ідея? Що за ідея?

Знаєте, що таке електронна демократія? Е-дем.

А платформи участі? А чим Розумне місто відрізняється від Відкритого?


Об'ява чи текст посту


Є чудова нагода не тільки в усьому цьому розібратись достеменно, а і взяти участь в запровадженні в Україні найсучасніших засобів тої електронної демократії. 

Так, тут і зараз, не відходячи від свого улюбленого компа. Ну чи не випускаючи з рук улюбленого гаджету. Долучайтесь: http://e-dem-ukrplat.blogspot.com/p/blog-page.html

У мене є підстави вважати деякі з ФБ-груп тематично близькими до теми. От до них і адресуємось в першу чергу. С запитанням: як вам ідея, пані і панове? А надалі подивимось.


Що сказали у тематично близьких?


Е-демократія: один лайк.

Концепція: десять переглядів.

Розумне місто: пост не пройшов премодерацію. А там на сторінці жодного допису від тих, хто сторінку відвідав. Отакої! Несподіваний момент.

Відкрите місто: один лайк.

Журналісти: тут теж десять переглядів. Містика якась. Може ФБ показує якісь ті самі перегляди? Ні, перевірив, то зовсім інші люди.

Е-врядування: лайк і комент.

Дистанційний курс: нема реакції.

Електронна демократія: один лайк.

Електронна демократія2: нема реакції.

Ну тоді можна зробити такий попередній висновок: як ініціатор проекту хоче щось у цьому напрямку робити. то в нього є аудиторія з пяти-десяти чоловік, які будуть стежити за подіями з тим чи іншим рівнем зацікавленості. Тим, хто поставив лайк я вдячний, зараховую їх в потенційні члени-кореспонденти (див. Про проект ), але команда не складається. Принаймні поки що.

Треба мабуть сказати, що у сайту на 12 квітня 190 переглядів? Ну то інтерес є, люди дивляться, поки що мовчки здебільшого, але дивляться. Тоді треба рухатись далі.






1 коментар: